Motori za kapije

Firma TehnoMarko se bavim  ugradnjom i servisiranjem motora za krilnu kapiju i motora za kliznu kapiju za otvaranje-zatvaranje jednokrilnih, dvokrilnih i kliznih kapija, kao i kombinacijom krilnih i kliznih kapija.

Motore za krilnu kapiju i motore za kliznu kapiju koristimo od vodećih svetskih proizvođača  u zavisnosti od konstrukcije kapije i učestalosti otvaranja.

Motor za krilnu kapiju i motor za kliznu kapiju  služi za komfornu upotrebu.

Motor za krilnu kapiju i motor za kliznu nalazi primenu na svim vrstama kapija : kućne,garažne,teretne,industrijske,što znači bez izlaska iz vozila ili  objekta  ( kuće, portirnice ).

Mogućnost otvaranja motora za kapiju je sa daljinskim upravljačem ili taster prekidačem.Takodje,elektronika omogućava i automatsko zatvaranje .

Motori za krilnu kapiju i motori za kliznu kapiju imaju sistemu protiv nagnječenja, u slučaju kontakta automatika menja smer  kretanja.

Do sada smo imali velike izazove za ugradnju motora za krilnu kapiji i još nam se nije desilo da nismo mogli rešiti problem.

Motor sa makazama  je predviđen za otvaranje krilne kapije  dužine krila do 3m i težine do 300kg. Zahvaljujući makazama  omogućuje se otvaranje sve do 150°. Uređaj poseduje mehaničke ugrađene zaustavljače i podesive krajnje elektroprekidače.

Share This: