Segmentna vrata

Naša firma uvozi, trguje, montira i servisira  segmentna vrata.Segmentna garažna vrata, i sva ostala segmentna termoizolovana vrata raznih namena,mogu se poručivati u standardnim i posebnim  merama.

Segmentna  vrata izrađena su od  panela (segmenata) vis 500 i 600mm i debljine 40 mm

Spajanje  panela segmentnih vrata se radi specijalnim okovima, koji omogućava izuzetnu termo izolaciju, kao i funkcionalnost konstrukcije.

Paneli segmentnih vrata su izrađeni od pocinkovanog lima koji je plastificiran,ispunjeni su poliuretanom debljine 40 mm, što obezbeđuju dobru izolaciju.U okvir  vrata  sa sve četiri strane ugrađuje se guma koja obezbeđuje dihtovanje.

Standardna boja segmentnih vrata  je bela i siva,a može se farbati u boju po želji kupca.Postoji mogućnost ugradnje malih pešačkih vrata ,pleksi prozora, ventilacionih rešetki…

Manja segmentna vrata pokreće plafonski motor.Na motoru je ugrađena ručka za deblokadu u slučaju nestanka struje da se vrata mogu ručno podići.

Kod indusrijskih segmentnih vrata motori su sa bočne strane  velika snage i izdržljivosti,pogotovo ako se otvaraju u čestim vremenskim intervalima.U slučaju nestanka struje vrata se otvaraju preko reduktora na motoru sa lancem.

Segmentna vrata imaju zaštita protiv ukleštenja prstiju. Lamele su tako izvedene da razmak između njih nikad ne prelazi 4mm.

Zaštita od pada- sistem kačenja opruge ima ugrađen element koji u slučaju loma opruge blokira osovinu.Čelična užad je projektovana sa stepenom sigurnosti šest.

Imamo i dodatne prednosti u odnosu na vrata drugih proizvođača.

Posedujemo sertifikat CE i TÜV

U mogućnosti smo, da vrata sa jedinstvenim, specijalnim merama (širina, visina), izvedbama  (sa prozorom, sa pešačkim vratima, farbano u bilo kojoj boji po RAL-u) proizvodimo i isporučujemo u kratkom roku (čak i za 5 – 7 dana)

Raspolažemo prodajnom, montažerskom i servisnom mrežom na teritoriji cele države i spremni smo da izadjemo na intervenciju u najkaraćem mogućem roku

Segmentni paneli i kompletan prateći okov je Italijanske proizvodnje pa stim možemo da damo garanciju od 5 godina na kompletna vrata što nas svrtva u lidere na tržištu Srbije.

Motore za segmentna vrata koristimo Italijanske i Nemačke koji su vrhunskog kvaliteta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAMSUNG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share This: