O nama

Tehno Marko je firma specijalizovana za proizvodnju i ugradnju rolo mreža,rolo vrata kapija za zgrade i kuće (krilne i klizne),ograda za kuće i poslovne objekte,segmentnih ili vrata za kuće i industrijske objekte,sefova,rampi za prolaze i parkinge,motora za krilne i klizne kapije , alarmnih sistema,video nadzora,sistema kontrola ulaska-izlaska i radnog vremena.

Osnovana 1991 godine, firma se s vremenom širila i postala vrlo ugledna na srpskom tržištu, kako po proizvodima tako i po dobroj reputaciji kod kupaca. Od 1997. godine firma je uvela najnovije tehnologije u svoj proizvodni program.

Tehno Marko na tržištu egzistira već dugi niz godina i jedna je od poznatih domaćih firmi za proizvodnju,ugradnju i automatizaciju kućnih,stambenih i industrijskih rolo sistema,kapija.alrma,video nadzora kao i za kontrolu prolaska i radnog vremena.

Ugradjujemo rolo vrata,rolo rešetke,segmentna vrata,motore za kliznu kapiju,motore za krilnu kapiju od 1997.Naš uspeh je dokazan pre svega poverenjem kupaca i može sam po sebi biti shvaćen kao odlično dostignuće i dobra reklama.

Sa kompletno opremljenom radionicom za proizvodnju i ugradnju, naša firma može da izađe u susret svim zahtevima kupaca, kako u pogledu vremena izrade tako i u pogledu kvaliteta, ali i specijalnih želja kupaca, jer u našem kolektivu rade majstori i montažeri sa dugogodišnjim iskustvom.

Svakako najbolja reklama su mnogobrojni vlasnici lokala, garaža, proizvodnih i stambenih objekata širom Srbije,gde ugrađujemo naše proizvode već godinama.

Entuzijazam vlasnika firme koji je i danas lično uključeni u sve segmente proizvodnje i ugradnje , te stalne investicije u nove tehnologije i moderne sisteme omogućavaju firmi da konstantno poboljšava kvalitetu svojih proizvoda, a da u isto vreme zadrži svoj lični karakter i pažnju prema detaljima.

Zadovoljstvo kupaca i naročito baziranost na njihove posebne zahteve pokretač su naše firme i naš glavni cilj.

Tehno Marko nudi i potpunu automatizaciju sistema za industrijske objekate, hale, garaže, kuće, servise, kao i zaštita lokala, kuća i stanova.

Sve navedeno svrstava nas u sam vrh na ovim prostorima i omogućavaju firmi da radi sa efektivnim i konstantnim nivoom kvaliteta.

Share This: